Kaj lahko pričakujete od Dogecoina, če dobi “primer sekundarne uporabe”

Medtem ko sta v središču pozornosti Solana (SOL) in Cardano (ADA), ko prebijata nove vrhunce vseh časov, opazovalci  kripto trga še vedno podajajo zanimive vtise o altcoinih, kot je DOGE. Meme-kovanec v zadnjem času ne pridobiva velike pozornosti javnosti, saj zanimanje žanjejo predvsem drugi tekmeci.

Nekateri podporniki Dogecoina in ključne osebe v industriji pa še vedno verjamejo, da lahko Doge beleži znatno rast. V zvezi s tem je izvršni direktor podjetja Pac Protocol, ki je tudi član finančnega sveta Forbes na Twitterju opozoril, da ima Dogecoin še vedno prostor za uspeh, če poleg plačilnega sredstva dobi tudi pomemben primer uporabe.

“Če DOGE dobi sekundarno uporabo-je konec. Nebo je meja. ” je zapisal David Gokhshtein.

Ali se lahko Dogecoin razvije v nekaj večjega?

Trditev generalnega direktorja je vredna premisleka, ker je na trgu veliko uspešnih altcoinov, ki so jih vlagatelji in institucije zaradi široke uporabe. močno sprejeli.

Da bi lahko Dogecoin poskušal ponuditi drug primer uporabe, mora omrežje identificirati pomembno vrednost, ki jo lahko prinese na trg, ko se konkurenca še naprej krepi. Vendar pa bi prehod na verigo POS lahko prišel prav tudi s pospešitvijo prevlade Doge na trgu.

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je pred kratkim omenil, da boza Dogea pomembno, da se premakne na verigo dokazila o deležu .

 

„Osebno upam, da bo dož kmalu prešel na PoS, morda z uporabo kode ethereum. Upam tudi, da ne bodo preklicali 5 -letne letne izdaje PoW, namesto tega so jo dali v nekakšen DAO, ki financira svetovna javna dobra. 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kriptovalute: 9,944
Trgi: 663
Tržna kapitalizacija: $ 2,697,340,562,080
24h Vol: $ 155,680,926,850
BTC dominanca: 44.03%