Plutuswap bo postal naslednji gen-dex v ekosistemu Cardano

Omrežje Cardano naj bi doživelo velik korak naprej, saj se pripravlja na posodobitev svoje verige blokov prek hard fork platforme “Alonzo”, ki bo omogočila funkcionalnost pametnih pogodb.

Ko bo v celoti uveden, bo Cardano Blockchain lahko podpiral sistematične kode za izdelavo in uvajanje “pametnih pogodb”, ki razvijalcem omogočajo izdelavo Dapps in obstoječe projekte za premik svojih decentraliziranih aplikacij v Cardano Blockchain.

Pametne pogodbe so strojni algoritmi, ki izvajajo operacije, ko so izpolnjeni prednastavljeni pogoji, kar bo uporabnikom omogočilo ustvarjanje novih žetonov in dodatno izboljšalo uporabnost žetona, ustvarjenega v ekosistemu Cardano.

PlutuSwap tako ponuja prilagojene rešitve De-Fi v verigi Cardano na zaupanja vreden in decentraliziran način.

PlutuSwap.com Ko bo popolnoma sprožen, bo omogočil decentralizirano trgovanje z uporabo tehnologije EAMM kot svojega jedra o mehanizmu UTXO infrastrukture Blockchain Cardano.

Namesto da bi se ujemali z nakupno in prodajno stranjo, kar je značilno za centralizirane borze, avtomatizirani tržni označevalci (AMM) uporabljajo metodo P2P (peer-to-pool) za algoritmično določanje cene premoženja z uporabo tako imenovane funkcije ohranjanja z uporabo zgoraj poudarjenega mehanizma UTXO. Jasne prednosti AMM -jev pred centraliziranimi izmenjavami so vidne v decentralizaciji, avtomatizaciji in stalnem zagotavljanju likvidnosti.

Plutuswap je pripravljen postaviti visok standard glede na uporabnost, prijaznostuporabniškega vmesnika/uporabnika saj združujejo preprostost in zanesljivost v enem paketu v ekosistemu Cardano De-Fi, ki bo ustvaril učinkovit izdelek, ki bo trgovcem in distributerjem likvidnosti pomagal ustvariti brezhibne možnosti trgovanja, hkrati pa ohraniti visoko raven varnosti.

Ekosistem Plutuswap bo poganjal Plutu, lastni žeton pripomočka platforme, število žetonov pa bo omejeno na 100 milijonov.

V ekosistemu Plutuswap bodo predstavljeni skladi deležev, razpoložljivost likvidnosti in protokol o trgovanju med verigami.

Uporabniki lahko trgujejo s svojimi žetoni, ponujajo likvidnost in prejmejo del provizij za sklad likvidnosti.

Inovativni postopek zagona žetonov na Plutuswap bo zagotovil  edinstven mehanizem za razporeditev žetonov v blockchainu Cardano, tako da lahko kdorkoli zgradi svoje žetone v omrežju Cardano in nato sproži avtomatiziran sklad likvidnosti, ki olajša trgovanje z žetonom.

Navzkrižno trgovanje v omrežju PlutuSwap bo povečalo zmogljivost združevanja žetona Plutu in razpoložljivost navzkrižne zamenjave.

Twitter: https: // twitter .com/plutuswap

Medij: https://plutuswap.medium.com/

Telegram: https://t.me/plutuswapdex

Instagram: https://instagram.com/plutuswapdex

Ime za stik: Plutuswap
E-naslov: media@plutuswap.com

Lokacija: Manchester, UK
Spletna stran: https://plutuswap.com

Related posts

Cryptocurrencies: 12.881
Markets: 726
Marketcap: 1,62 T (5,47%)
24h Vol: 108,57 B
BTC Dominance: 39,53%